Back to All Events

workshop: Jouw adem = de missing link

Jouw adem = de missing link

In deze workshop gaan we aan de slag met onze adem die de Missing Link is om hoofd, buik en hart met elkaar te verbinden. Hierdoor komen we op een lijn en gaat het leven makkelijk. Deze manier van ademen is werkelijk levensveranderend. Je krijgt meer energie, wordt gezonder, voelt je blij en ontspannen en je bent in contact met je spirituele natuur. Voor mij is deze manier van ademen al 16 jaar dé basistechniek waar ik steeds op kan terugvallen en dat wil ik zo graag met jou delen! Doe mee en ervaar het zelf. Zowel beginners als ervaren ademers zijn welkom. Je krijgt een volledige professioneel begeleide ademsessie. Deze bestaat uit het zetten van een intentie, een actief deel en een ontspanningsfase. Hoe meer je je gegeven hebt in het actieve deel hoe bijzonderder de ontspanningsfase is. Jouw adem doet het werk. Niemand anders kan in jouw plaats ademen. Alle veranderingen die zich voordoen, doe jij zelf want als jij anders gaat ademen, sta jij anders in het leven en geef je je leven steeds meer vorm vanuit jouw hart, vanuit je diepste wezen!

Meebrengen: een matje mee om op te liggen, drie kussens maat hoofdkussen en een deken. 

Indien je mee wilt doen, schrijf snel in, het aantal deelnemers is beperkt.

Inschrijven doe je bij de Kleine Bron www.dekleinebron.be kijk bij cursussen!

love yourself.jpg
Earlier Event: April 25
Info-avond: De kracht van jouw adem!
Later Event: May 6
zondag lachdag