Hoi

Welkom op mijn site. 

Ontdek samen met mij nieuwe fantastische methodes voor persoonlijke groei.  Een workshop of privé sessie zet je op weg. 

Elke methode kan gebruikt worden in je privé sessie, bekijk de werkwijze.

Check de agenda voor komende workshops.

Met mijn blog vertel ik je graag over de spirituele boodschappen die ik mag ontvangen.

Geniet van je verblijf! 

Boodschap voor vandaag de poleshift

Boodschap voor vandaag de poleshift

Maria Magdalena: “Lieve mensen, lieve kinderen, de aarde is aan het veranderen. Het is een verandering die zich voordoet onder jullie voeten en voor jullie ogen en toch is het mogelijk dat je het helemaal niet ziet. Als je je blijft focussen op de media, mis je het. je ziet beelden van een wereld die aan het sterven is. Je leest berichten van processen in een eindstadium.

Wat er zich werkelijk voordoet is een andere oriëntering van de polen. Wat men de poleshift noemt is nu bezig. Wat houdt dat precies in? Wel lieverds, dat betekent dat het heel moeilijk en heel pijnlijk wordt als je je leven verder op angst bouwt. Als je leeft met angst voor wat er zich in de toekomst allemaal wel niet zou kunnen voordoen, met je werk, je huis, je kinderen, je ouders, je partner. Jullie leerden dat dat betekent dat je zorgzaam bent. Leven met de wet van Murphy is onmogelijk, toch proberen jullie dat. De verandering van de polen wil zeggen dat we ons baseren op liefde en uitgaan van liefde, waarheid en licht. We staan in vertrouwen dat we verbonden zijn en dat alles wat nodig is op ons pad zal komen op het juiste moment.
Dat is de verandering die zich op en in de aarde aan het voltrekken is. Wat op angst gebaseerd is, kan niet blijven. De energie is aan het bewegen en helt nog niet over naar de pool van liefde. Je zal merken dat er dagen zijn dat je in de liefde kan blijven en dagen dat je je niet lekker voelt.

Wees bereid om regelmatig je motivatie te checken. Ga je bij deze handeling/redenering uit van liefde of van angst? Lieverd, als je antwoord niet liefde is, zoek dan een liefdevolle reden om het wel of niet te doen en vul je met deze essentie. Doe het dan, of kies dan iets anders.”

Jezus: “Het pad van liefde zal zich voor jullie ontvouwen als je bereid bent om het te gaan. Ik ben er voor jou en richt je op mij. Ik ben jou er al in voorgegaan en heb het reeds uitgestippeld. Alles, werkelijk alles, wat jij werkelijk nodig hebt, is er voor jou en ligt klaar. Neem mijn hand en ga in vertrouwen met mij. Als je het moeilijk krijgt, weet dan dat ik bij je ben. Elke stap van je weg loop ik naast jou. Als je je op mij ( de liefde) richt, sta je vanzelf weer op want ik maak het licht voor jou. Ik ben bij je, elk moment van de dag en elk  moment van de dag. Ik heb je lief. Weet je gezegend.”

Maria Magdalena: “Ga nu en leef, speel, dans en zing. Geniet van het samenzijn en stel je open voor de zegeningen die vandaag op je pad zijn gezaaid.”

 

De terugkeer van Christus

De terugkeer van Christus