Hoi

Welkom op mijn site. 

Ontdek samen met mij nieuwe fantastische methodes voor persoonlijke groei.  Een workshop of privé sessie zet je op weg. 

Elke methode kan gebruikt worden in je privé sessie, bekijk de werkwijze.

Check de agenda voor komende workshops.

Met mijn blog vertel ik je graag over de spirituele boodschappen die ik mag ontvangen.

Geniet van je verblijf! 

Boodschap voor vandaag Herinneren

Boodschap voor vandaag Herinneren

Boodschap voor vandaag Herinneren

1 Reply

boodschap voor vandaag Herinneren

Maria Magdalena: ” Lieve kinderen, vrees niet. Het is de afgelopen week weer stormachtig geweest in de sferen en daar hebben velen onder jullie, jullie partners en kinderen op gereageerd. Het is namelijk zo dat het nodig is dat jullie stoppen te accepteren wat voor jullie onacceptabel is. Hierbij hebben we het niet over ruzies in het huishouden over waar de sokken liggen bvb maar over hoe mensen met elkaar omgaan. Jullie zien hier dagelijks voorbeelden van in het nieuws, in feuilletons en jullie kunnen zo goed invoelen, zo goed inleven in de rollen van de slachtoffers. Wel mijn lieve lieverds, jullie zijn geen slachtoffers meer. Jullie zijn vrij om te gaan en te staan waar jullie willen. Jullie hebben van de kosmische moeder/vader alle talenten meegekregen om jullie leven te leiden in plaats van te ondergaan. Jullie zijn de kinderen van de kosmische moeder/vader, God als je die naam verkiest. Jullie zijn geschapen naar zijn/haar evenbeeld en jullie zijn zo geliefd. Zoals de aarde nu is, zoals er nu samengeleefd wordt, is dat moeilijk om te verstaan en te onthouden als je je blijft spiegelen aan dit gedrag. Het is tijd dat jullie je herinneren wie  jullie zijn en elkaar eraan blijven herinneren!!!! Lieverds, geniet van de gaven die jullie gekregen hebben, van dit wonderbaarlijke lichaam en verzorg elkaar en speel met elkaar. Ik heb gesproken. ”

Lach, dans, spring en zing, je geliefde Maria Magdalena

Jezus:” Ik ben in jou zoals jij bent in mij, ik maak jou vrij. Ik ben gekomen om jullie het licht te laten zien. Het licht en de weg om de wens van mijn vader vorm te geven op deze prachtige planeet, die alles in zich heeft om een harmonieuze thuis aan jullie te bieden. Er is meer dan voldoende aan alles voorzien voor al haar bewoners. Enkel angst houdt jullie ervan af om het zo te ervaren. Lieverds, zet de televisie uit, laat de kranten dicht en luister naar mij. Luister naar mijn boodschappen van liefde. Zie niet om en doe wel. Dat is wat er nu nodig is. Schudt het verleden van jullie af. Jullie zijn je verleden en het verleden van deze planeet werkelijk niet. Jullie zijn de kinderen van mijn vader/moeder, mijn broeders en zusters. Jullie zijn zo geliefd en hebben zo veel liefde in jullie. Mochten jullie het weten en voelen, jullie wereld zou er heel anders uitzien. Wordt wakker, lieverds. Wordt wakker mijn geliefden en neem mijn hand, richt je op mij, de waarheid en de liefde. Ik zal met je zijn. Elke stap van de weg. Dat is mijn belofte aan jou.”

Boodschap voor vandaag Herinneren van Maria Magdalena en Jezus, Mechelen, 20/10/2015 door Sara Busselen

Deel deze boodschap aub. en als je dat doet, vermeld dan de bron en de auteur.

Dank je wel voor je liefde en je respect.

Wie je bent

Wie je bent

De terugkeer van Christus

De terugkeer van Christus