Hoi

Welkom op mijn site. 

Ontdek samen met mij nieuwe fantastische methodes voor persoonlijke groei.  Een workshop of privé sessie zet je op weg. 

Elke methode kan gebruikt worden in je privé sessie, bekijk de werkwijze.

Check de agenda voor komende workshops.

Met mijn blog vertel ik je graag over de spirituele boodschappen die ik mag ontvangen.

Geniet van je verblijf! 

Mijn kanaal is helder...

Mijn kanaal is helder...

Mijn kanaal is helder. Gewoon helder. Ik zie dat ik alleen maar dacht dat anderen niet achter me stonden. Nu zie ik in dat niet achter, tegen of voor me staan, maar naast me. Naast elkaar, gaat ieder zijn eigen pad. 

Maria Magdalena: " Lieve dochter, lieve kinderen, jullie zijn al eeuwen samen op wandel en op weg. Jullie geloven dat er eersten zijn en laatsten en in de totaliteit van heelheid is dat onmogelijk. Waar jullie je ook bevinden, jullie zijn thuis. Of je het beseft of niet. Je kan je nergens anders naartoe bewegen. Je bent samen met ons. We zijn blij dat de sluiers die tussen ons waren, vervagen en we jullie wellicht heel gauw in onze armen kunnen sluiten. Voor nu zeggen we je dat je heel geliefd bent. Dat we heel trots op jullie zijn. Als je even je ogen sluit, voel je misschien dat we je hart aanraken om je te laten voelen dat je goed bezig bent en dat we het samen doen omdat we samen ZIJN. Dus vrees niet, kijk niet om, wees tevreden met wat is en ontvang onze zegeningen. Doe de hele dag beroep op ons en je leven zal al snel een hele andere wending nemen. 

Welkom thuis lieve schatten, welkom thuis.!"
tip van de dag: even stilstaan

tip van de dag: even stilstaan

Wie je bent

Wie je bent