Hallo!

Hallo!

Al van toen ik klein was, wilde ik de wereld om me heen begrijpen. Om me heen worstelden mensen met verschillende levensthema’s en ik wilde oprecht iets kunnen doen om hen gelukkig te maken. Naarmate ik ouder werd, leerde ik om eerst voor mezelf te zorgen en dat de belangrijkste relatie, die met mezelf is. Door middel van o.a. RTT en Transformational Breathing leerde ik om de volumeknop van de kritische stem in mij veel zachter te zetten en liefdevolle gedachten over mezelf te hebben. Sinds ik op die manier leef is alles veranderd! De liefdevolle relatie met mezelf fungeert nu als poort tot het hart van de ander. Nog steeds help ik anderen gelukkig te zijn, terwijl ik tegelijkertijd dicht bij mezelf en in mijn kracht blijf. Dit kan jij ook!

Mijn twee belangrijkste tools:

1. RTT of Rapid Transformational Therapy, voor permanente hulp op korte termijn. RTT levert diepe veranderingen op in 1 tot 3 sessies en bevrijdt je van blokkades die je tegenhouden om 100% jezelf te zijn. Thema’s kunnen variëren van onzekerheid en burn-out, gewicht en relatieproblemen, tot fy-sieke klachten als allergie, rugpijn en spanningen.

2. Transformational Breathing: bewust en diep ademen is de meest effectieve pauzeknop die ik ken. In een ademworkshop sta je samen met anderen helemaal stil bij wat jij nu nodig hebt en dit jezelf ook te geven. Herademen en herbronnen voor een hernieuwde start.

Ben jij net als ik:

• een gever?

• een liefdesbrenger?

• een plantrekker?

• iemand met een missie?

Heb jij tegelijkertijd moeite om:

• Je grenzen aan te geven?

• ‘Nee’ te zeggen, zonder je schuldig te voelen?

• Te kiezen voor jezelf, zonder jezelf egoïstisch te vinden?

• Te stoppen met denken in ‘goed’ of ‘fout’?

Save the world! Kies vanaf nu voor gedachten die bijdragen tot vrede in jou

Neem je leven terug in eigen handen. Ruim op wat er tussen jou en je kern in is komen te staan.

Verander je innerlijke dialoog van angst en zelfkritiek naar liefde en zelfzorg en begin van binnenuit te leven. Door goed voor jezelf te zorgen, wordt het rondom jou ook rustig, in balans en vredig. Zo binnen zo buiten.

Graag ga ik met jou op avontuur om je te verbinden met jouw gouden sleutel: je Authentieke Zelf.

Gekwetste harten, zenden dubbele boodschappen uit.

En worden verkeerd begrepen.

Helemaal puur zijn vraagt innerlijk werk.

en daar help ik je graag mee.

Boek HIER je afspraak voor de eerste stap van je nieuwe leven!

Mijn kanaal is helder...

Mijn kanaal is helder...

Mijn kanaal is helder. Gewoon helder. Ik zie dat ik alleen maar dacht dat anderen niet achter me stonden. Nu zie ik in dat niet achter, tegen of voor me staan, maar naast me. Naast elkaar, gaat ieder zijn eigen pad. 

Maria Magdalena: " Lieve dochter, lieve kinderen, jullie zijn al eeuwen samen op wandel en op weg. Jullie geloven dat er eersten zijn en laatsten en in de totaliteit van heelheid is dat onmogelijk. Waar jullie je ook bevinden, jullie zijn thuis. Of je het beseft of niet. Je kan je nergens anders naartoe bewegen. Je bent samen met ons. We zijn blij dat de sluiers die tussen ons waren, vervagen en we jullie wellicht heel gauw in onze armen kunnen sluiten. Voor nu zeggen we je dat je heel geliefd bent. Dat we heel trots op jullie zijn. Als je even je ogen sluit, voel je misschien dat we je hart aanraken om je te laten voelen dat je goed bezig bent en dat we het samen doen omdat we samen ZIJN. Dus vrees niet, kijk niet om, wees tevreden met wat is en ontvang onze zegeningen. Doe de hele dag beroep op ons en je leven zal al snel een hele andere wending nemen. 

Welkom thuis lieve schatten, welkom thuis.!"
tip van de dag: even stilstaan

tip van de dag: even stilstaan

Wie je bent

Wie je bent

0