Hoi

Welkom op mijn site. 

Ontdek samen met mij nieuwe fantastische methodes voor persoonlijke groei.  Een workshop of privé sessie zet je op weg. 

Elke methode kan gebruikt worden in je privé sessie, bekijk de werkwijze.

Check de agenda voor komende workshops.

Met mijn blog vertel ik je graag over de spirituele boodschappen die ik mag ontvangen.

Geniet van je verblijf! 

Bezorgd zijn...

Bezorgd zijn...

Hoe komt het toch dat we zo gemakkelijk bezorgd zijn. De meeste mensen maken zich zo vaak zorgen om de kleine pijntjes van de kinderen, om een rekening, om de dagelijkse benodigdheden, om onze partners, familieleden, bezittingen en vooral om dingen die zich waarschijnlijk niet zullen voordoen....

Jezus: "Blijf in mijn aanwezigheid en het zal je aan niets ontbreken. Jullie zijn vergeten dat er voor jullie gezorgd wordt. Elk moment van de dag en elk moment van de nacht. Jullie leven in een liefdevol universum. Angst is echter een grote rol gaan spelen in de Westerse samenleving. Als jullie willen dat er andere tijden aanbreken, zal het nodig zijn om je anders te oriënteren.

Mijn liefde is en zal altijd met jullie zijn en deze liefde is veel groter en grootser dan jullie je kunnen inbeelden. Je kan je er geen beeld van vormen. Je bent gezegend, geliefd. OMdat dat zo is. Je hebt nooit iets verkeerds gedaan. Je ervaart pijn omdat je je zou gaan richten op licht en vreugde. Dat is wat je op aarde kwam doen, je leren op mij richten. Op wat is. Niet op wat niet is. Wat niet is, is beangstigend en dat kan je slechts in de dualiteit ervaren. Als je bezorgd bent, betekent dat dat je pijn ervaart, je gelooft iets wat niet klopt. Dat er geen zorg zou zijn buiten jou. In die zin betekent bezorgd zijn dat je je terug op mij mag richten. 

Ik ben de liefde, het licht en de weg. Door de tijden heen blijf ik jou liefhebben en dat is zo vanzelfsprekend. Jullie zijn prachtige wezens. Schitterend, stralend en liefdevol. Jullie hebben niet eens door dat achter de bezorgdheid liefde zit. Dat die liefde er is en er altijd zal zijn. Dat je in die liefde mij vindt en vertrouwen. Als je je zorgen maakt, weet dan dat dat is omdat je de persoon of het object waar je je zorgen over maakt lief hebt. Vergewis je van deze liefde en de zorg zal verdwijnen. Angst kan liefde bedekken maar nooit uitwissen. Anders had de mensheid zichzelf al lang uitgeroeid.

Bezorgd zijn betekent soms ook dat je gelooft dat jij het steeds moet doen. Dat er buiten jou, geen zorg is. Dat is een hele grote misvatting. Wij zijn namelijk een. Ik ben een met jou en met elk mens en ding en levend wezen. Ik kan dus ook door anderen heen werken. Dat jij alleen verantwoordelijk bent voor wat dan ook is een andere grote misvatting. Lieverds, er wordt voor jullie gezorgd. Elk moment van de dag en elk moment van de dag. Herinner je dat. Vraag me om de sluiers op te tillen die maken dat je niet niet ziet of voelt en het zal dra jouw dagelijkse realiteit worden. Doe het, honderd keer per dag en dan kan ik je dra welkom thuis heten.

Bezorgd zijn betekent oorspronkelijk dat het je het je gegeven wordt. De postbode bedeelt of bezorgt je de post. Ik bezorg je in die zin alles wat je nodig hebt, nog voor je de vraag kan stellen, zal het antwoord er zijn.  Laat bezorgd zijn vanaf nu steeds deze betekenis voor je hebben en leer het ook je kinderen. Dit is een van de geheimen om een vervuld leven te leiden. Welkom thuis, lieve schat, welkom thuis. Jezus. "

Ontvangen

tip van de dag: even stilstaan

tip van de dag: even stilstaan