Methodes

Ik noem mijn therapie wel eens Turbo The(e)rapie. Turbo omdat ik kies voor manieren waarmee ik snel bij de kern kom en thee omdat er steeds bij een kopje thee of koffie gepraat wordt. Op een gezellige manier wordt er flink gewerkt aan de lagen in het onderbewustzijn die bewust en geheeld mogen worden met een van de hieronder uitgelegde methoden.

 1. Transformational Breath, voor meer energie, vreugde en liefde, je leven op een hoger plan brengen

 2. Healing Birthwounds/Healing trauma om je kracht terug te vinden

 3. Wil je een channeling of boodschap? stuur/mail je me foto, naam en geboortedatum

 4. Acces Bars + Acces Facelift voor rust in je hoofd en om al je mogelijkheden te ontvangen

1. Transformational Breath

Jouw adem is de sleutel tot een vervuld leven. Voor meer energie, vreugde en liefde.  

Op krijg je energie, een betere gezondheid, conditie, uithoudingsvermogen, mooiere stem. Fysieke klachten en pijn kunnen verminderen of verdwijnen. Je straalt! Op mentaal-emotioneel vlak krijg je rust, emotionele balans en je voelt je blij en creatief. De adem ruimt op in het onderbewustzijn. Wat je tegenhoudt uit het verleden integreert. Je geniet! Op spiritueel vlak ontdek je wie je bent. Op jouw tempo en op jouw manier ontvouwt het leven zich aan je. Je komt in harmonie, alles wordt eenvoudiger en komt naar je toe. Je bent in de flow!

Mogelijkheden

 1. Individuele ademsessie: (duur 2u) op afspraak bel 0485/208975 of mail sarabusselen@gmail.com

 2. Duo-sessie: (duur 2u) een hele bijzondere ervaring om samen te delen met je partner of vriend/vriendin

 3. Ademworkshops: voor data kijk bij agenda

 4. Ademweekends: kijk bij agenda

  GETUIGENISSEN:

 • Babette, 38j,een vrouw met een full-time job en drie kinderen: "Al snel had ik meer energie en merkte ik dat ik de drukte van mijn kinderen beter kon verdragen. Het lijkt wel of ik rustig kan blijven als de mensen om mij heen in de stress schieten en als ik in de stress schiet weet ik hoe ik innerlijk terug rustig kan worden! Daar verlangde ik al zo lang naar!"

 • Wendy, 32, mama en kinderverzorgster: "Na mijn eerste bevalling had ik een postnatale depressie en ben ik medicatie gaan gebruiken. Het duurde 2 jaar voor ik terug mezelf was. Bij mijn tweede zwangerschap zocht ik hulp bij Sara. Dat wilde ik niet nog eens beleven. Ik heb een reeks van 7 ademsessies gedaan bij Sara. Mijn kracht en zelfvertrouwen kwamen terug. Ik heb een schitterende tweede zwangerschap en goede bevalling gehad en ben heel blij met mijn zoon. Ik ben Sara heel dankbaar."

 • Marc, 52j ingenieur, vader van 2 dochters: "Na mijn burn-out wist ik dat ik het anders moest doen, maar hoe? Door veel te ademen, herstelde mijn energie zich en kwam ik erachter dat "moeten" en "haasten" niet werkt voor mij. Ik werk nu deeltijds en dat bevalt me heel goed. Zo heb ik tijd voor mijn gezin 'en voor mezelf. Ik geniet veel meer!"

 OPEN EN VRIJ ADEMEN IS HET MOOISTE EN EENVOUDIGSTE DAT ER IS

 

2. Healing birthwounds/healing trauma

Healing birthwounds en trauma heelt trauma uit de pre-verbale fase. Daar zijn onze beperkende overtuigingen over onszelf, anderen en het leven ontstaan. 50 tot 70% hiervan ontstaan bij de geboorte. Door deze trauma te integreren vinden we onze kracht terug. Het mooiste aan deze methode is dat je jezelf gaat begrijpen, respect krijgt voor wie je bent en het leven.

Deze methode volgt wat het lichaam aangeeft. Door de energie in beweging te brengen die zich laat voelen, komen de herinneringen naar boven. Met liefdevolle aandacht, eventueel vergiffenis herstellen we de relatie met onszelf.

Mogelijkheden

 1. Individuele sessie: bel voor afspraak 0485/208975 of mail: sarabusselen@gmail.com Normaal duurt dit 2 uur. Sessies van een uur zijn mogelijk als je de techniek door hebt.

 2. Reeks van drie: Ideaal! Je komt bij het echte trauma en je leert de taal van je lichaam.

GETUIGENISSEN:

 • Sarah, 44j, moeder van 3 en zelfstandige: "Mijn nekpijn is enorm verminderd. Eindelijk begrijp ik waar deze vandaan komt en ook wat ik eraan kan doen. Ik heb zo veel meer respect gekregen voor mijn lichaam en wat heel opvallend is dat ik na 5 sessies veel makkelijker beslissingen kan nemen en knopen doorhakken! Wat een opluchting. "

 • Bert, 23j student kwam omdat hij black-outs had bij examens: “Wow, de resultaten zijn ongelooflijk. Ik ben helemaal anders als ik van een sessie naar huis ga. Mijn ouders merken het zelfs op. Mijn hobby is klimmen en wat zo opvalt is dat ik nu hindernissen kan nemen waar ik vroeger niet over kwam. Zo speciaal. Ik heb gekozen voor een anderen studie met regelmatiger examens en het gaat prima.”


3. Wil je een channeling of boodschap?

Eden-Bloem-Kinesiologie.jpg

Als je me een foto doorstuurt van jezelf of de situatie (vb woonst, firma waar je werkt, …) doorstuurt per mail of per post, krijg je een geschreven boodschap per mail of post teruggestuurd. Deze boodschap kan je meer info geven over de situatie of wat mijn aanvoelen zegt over dit gegeven met eventueel een paar tips voor je. Bel of mail me eerst even aub. 0485/208975 of sarabusselen@gmail.com


4. NIEUW: Acces Bars + Acces Facelift!

Access Consciousness Bars is een hele eenvoudige behandeling van 32 punten op het hoofd. Deze punten worden bars genoemd en ze komen overeen met 32 levensgebieden zoals geld, communicatie, tijd en ruimte, lichaam, creativiteit,... Door deze zacht aan te raken gaat de energie op deze plaatsten beter stromen en staan we terug open om meer van het goede en plezierige in het leven te ontvangen. Je wordt er blij van en het wordt stil in je hoofd. Geschikt voor iedereen en alle gezondheidstoestanden. Dus ook voor kinderen! 3 a 4 behandelingen zijn aan te raden

Mogelijkheden

• volwassenen of 18+: keuze tussen een behandeling van een uur of van anderhalf uur.

• kinderen tot 12: een half uur en 12 -18j.: 45 min.

Access Facelift is een heerlijk zachte en ontspannende aanraking van hals en gezicht met een verjongend effect. Wat we meemaken in het leven, tekent zich af op ons gezicht en het is op dat gebied dat de facelift laag voor laag werkt. Lijntjes verminderen, gezicht wordt meer symmetrisch, wenkbrouwen groeien sterker, huid wordt strakker, nek en schouders ontspannen, … Het resultaat is niet te voorspellen maar het is er. Zelfs als je het niet ziet, dan voel je het. Last van jaren valt van je je af. 36 lichaamsprocessen worden geactiveerd bij de aanraking van van hals en gezicht. Het is aangeraden om 3 a 4 behandelingen te doen. Na 20 keer is het resultaat blijvend.

SCHRIJF JE IN OP DE NIEUWSBRIEF VOOR PROMOTIES!

Hoe je aan de slag kunt met deze methodes zie je in de rubriek Privé Sessies en Workshops