Metamorfose massage

tulp-sara.jpg

De metamorfose-massage is een eenvoudige massagetechniek die ondersteunend werkt in periodes van verandering. Ze is zacht en krachtig. Voeten, handen en hoofd worden gemasseerd op de zogenaamde prenatale lijnen. Ze herinnert ons aan onze capaciteiten, activeert het zelfhelend vermogen en zorgt op deze manier voor een metamorfose. Deze massagetechniek werd ontwikkeld door Dr. Robert St. John en Gaston St. Pierre. Metamorfose-massage ontspant het centraal zenuwstelsel, is geschikt voor alle leeftijden en is aanbevolen in situaties van verandering (zoals zwangerschap, verhuis, verandering van werk/school/relatie etc.) en bij stressgerelateerde klachten.

Eva, een vrouw van 38, vertelt

 – Eva, een volwassen vrouw van 38 haar dochter had het moeilijk met de scheiding van haar ouders en was daarom uit huis geplaatst. Eva kampte met schuldgevoelens en zorgen. Na een aantal behandelingen in combinatie met Reiki kwam er een dialoog op gang waarbij de dochter haar vertelde dat ze het nu eigenlijk goed heeft en dat ze gelukkig is.

Marthe een meisje van 10

– Marthe, een meisje van 10 met discalculie dat het moeilijk had op school om zich in de klas te concentreren en omwille van haar onvermogen op wiskundig vlak geplaagd werd op school vond na een 5-tal metamorfosemassages merkelijk rustiger. Opmerkelijk was het verschil in haar contact met de kinderen in de klas. Dat verbeterde en ze voelde zich thuis in de groep. Haar wens om van school te veranderen, was er niet meer. Ze haalde bovendien merkelijk betere resultaten en sloot haar jaar af met een schitterende spreekbeurt.

Een metamorfose-massage duurt een uur. Bel voor een afspraak:0485/208975 Het is aanbevolen om een aantal massages na elkaar te boeken.