Kies uit een van de sessies die voor jou klaar staat!

QUICK RELIEF 1u • €60  Adviesgesprek, helder waarnemen, metamorfose-massage, kristallen klankbad

QUICK RELIEF 1u

€60

Adviesgesprek, helder waarnemen, metamorfose-massage, kristallen klankbad

IN-SIGHT  2u • €120  Combinatie van inzicht in je patronen, waar ze vandaan komen en integratie ervan ahv traumatherapie in combinatie met ademen met de Mybreath-methode.

IN-SIGHT 2u

€120

Combinatie van inzicht in je patronen, waar ze vandaan komen en integratie ervan ahv traumatherapie in combinatie met ademen met de Mybreath-methode.

STEP FORWARD!  3x2u •  €300  Met drie sessies sta je een hele stap verder! In deze sessies worden trauma-healing, helder waarnemen en ademen in de vorm van Mybreath gecombineerd.

STEP FORWARD!  3x2u

• €300

Met drie sessies sta je een hele stap verder! In deze sessies worden trauma-healing, helder waarnemen en ademen in de vorm van Mybreath gecombineerd.

LIVE EASILY, BREATHE EASILY 7x2u +  CD  •   €630   (  ipv 840  )   Zeven sessies om jou op weg te helpen met de MYbreath-methode waarbij ik al mijn vaardigheden inzet bij de coaching en jou begeleid naar het zelf kunnen doenvan een ademsessie. Na deze reeks sta je op een andere manier in het leven!

LIVE EASILY, BREATHE EASILY 7x2u +  CD

•  €630  ( ipv 840  )

 Zeven sessies om jou op weg te helpen met de MYbreath-methode waarbij ik al mijn vaardigheden inzet bij de coaching en jou begeleid naar het zelf kunnen doenvan een ademsessie. Na deze reeks sta je op een andere manier in het leven!

PERSONAL PROJECT 10 MONTHS LONG  maandelijks persoonlijke sessie van 2u,  3x mailadvies  •   €1250 iplv €1800   Sta je aan een nieuw begin in je leven of heb je graag langdurige persoonlijke begeleiding dan is dit iets voor jou. Elke week hebben we contact. Tien maanden lang word je begeleid.   In week 1 heb je een prive-sessie, week 2, 3  en 4 stuur je me een mail met je vorderingen en krijg je van mij een mail terug met tips/advies/inzichten op maat.   channeling, helder waarnemen, heling, metamorfose massage, kinesiologie, ademsessies   

PERSONAL PROJECT 10 MONTHS LONG

maandelijks persoonlijke sessie van 2u,  3x mailadvies

•  €1250 iplv €1800

Sta je aan een nieuw begin in je leven of heb je graag langdurige persoonlijke begeleiding dan is dit iets voor jou. Elke week hebben we contact. Tien maanden lang word je begeleid. In week 1 heb je een prive-sessie, week 2, 3  en 4 stuur je me een mail met je vorderingen en krijg je van mij een mail terug met tips/advies/inzichten op maat.

channeling, helder waarnemen, heling, metamorfose massage, kinesiologie, ademsessies

 

Ik noem mijn manier van werken wel eens turbo-therapie omdat ik graag werk met methoden die snel werken... 

Jij vertelt me waarvoor je komt en ik ga kijken en aanvoelen waar de oorzaken zitten en met een van onderstaande methoden gaan we aan de slag om jou daarmee te helpen.

Ik stel me intuïtief open om informatie over jou te ontvangen en door te geven. Die informatie is op dat moment van groot belang voor jou. Ik voel of zie het ook als een proces op gang komt, evolueert en klaar is. Het resultaat is dat je je lichter, energieker en blijer voelt. Je krijgt een andere manier van kijken naar de werkelijkheid die maakt dat je leven leuker wordt, gemakkelijker en vol nieuwe inzichten.  

 1. Transformational Breath
 2. Trauma-metamorfose
 3. Heling vanuit de bron
 4. Channeling
 5. Kinesiologie
 6. Kristallen klankbad
 7. Metamorfosemassage

Bekijk de volledige uitleg op de rubriek Methodes