Back to All Events

Saint-Amour

Woensdag 14 februari 2018: Saint-Amour
Een dag rond liefde. Het helen van het mannelijke en vrouwelijke in ons om tot eenheid te komen. Dat doen we door in contact te komen met het goddelijke vrouwelijke en het goddelijke mannelijke in ons en de ware identiteit, de grootsheid daarvan te gaan zien. Vrouwen onder elkaar en mannen onder elkaar praten op een negatieve manier over het andere geslacht bvb. Het zijn beelden van gekwetste mensen die ons beperken in onze relaties. We zullen ons deze dag een waarachtiger beeld vormen van het oorspronkelijke vrouwelijke en mannelijke zodat we ons hart voor elkaar openen. Een prachtige dag om met je geliefde te verbrengen, je geliefde zelf en/of je geliefde partner om de bron van liefde in onszelf aan te boren en te laten stromen.

Programma:
9u30: ontvangst
10u: Channeling en het zetten van de energie van onvoorwaardelijke liefde.
Jezus en Maria Magdalena zullen deze dag inzetten met een boodschap live gechanneld.
+- 11u15: Geleide meditatie met het ontmoeten van het authentieke vrouwelijke en mannelijke in ons hart met heling en ontwikkelen van visie.
12u30 lunch: Iedereen brengt iets lekkers mee om te delen. Delen is een hartkwaliteit. Een lekker soepje, water, koffie/thee, versnaperingen wordt voorzien.
13u30: Oneness Breath-sessie: Onder liefdevolle professionele begeleiding wordt doen we de Oneness Breath. Dit is een verbonden manier van ademen die ons hele ademsysteem opent en als doel heeft om ons te verenigen met onze Bron, het Goddelijke in ons en om ons heen. Dit is een intensief en veilig ademproces dat op deze dag ingezet wordt om ons te herinneren aan onze oorsprong: liefde.
15u30: pauze
16u: Channeling vanuit de Bron en dankwoord.
Einde voorzien om 17u.

Earlier Event: February 13
In 7 stappen één met de Bron
Later Event: February 18
Transformational Breath Workshop