Workshops


Hier vind je een overzicht van de workshops die Sara met veel plezier geeft. Hier is regelmatig verandering in. Indien je info wil over de Zomer-adem-week of Ademcoach-opleiding kijk dan op de resp. pagina’s in het menu.

Eden-hortensia-breathclub.jpg

Lachyoga

Lachyoga is heel leuk, ontspannend en ook nog eens supergezond! Lach-, adem-, klapoefeningen en spel halen je uit je hoofd en brengen je helemaal in het nu. Ideaal tegen stress! Vanuit een gespeelde lach ontstaat een spontane lach. Je wordt zelfzeker, blij, creatief en energiek.

De lachsessies in de Mechelse lachclub zijn elke eerste woensdag van de maand van 10 tot 11u. Adres: Liersesteenweg 443, 2800 Mechelen en de bijdrage is €10 voor een losse les en €50 voor abonnement van 6 lessen, Inschrijven is nodig en doe je op 0485/208975 of sarabusselen@gmail.com.

NIEWE DATA: 5/6 of kijk bij Agenda

Ook in Antwerpen is er een lachclub! Die is in het Oost-West-Centrum in de Van Schoonbekestraat 148, Antwerpen. Elke derde dinsdag van de maand is er een spetterende lachsessie van 20u tot 21u30. Achteraf is er thee! De bijdrage hier is €12.  Inschrijven doe je op www.owc.be. Data zie je in de agenda!

Lachyoga in je club, bedrijf of voor je vrienden? Contacteer me op 0485/208 975 of sarabusselen@gmail.com.

Adem Workshops 

Eden viooltjes-the work.jpg

Transformational Breath is een krachtige, veilige en holistische ademmethode die zorgt voor meer energie, vreugde en liefde! Ze werkt op fysiek, mentaal-emotioneel en spiritueel niveau. Je gezondheid en conditie verbeteren doordat je ademvolume vergroot. Je geest wordt helder doordat er opgeruimd wordt in je onderbewustzijn. Bovendien kom je bij je kern, je ware zelf.

Hierdoor ga jij je leven vorm geven vanuit je hart! Dat is een wereld van verschil.

Geen twee ademsessies zijn dezelfde. Daarom verloopt elke ademworkshop gelijkaardig. Eerst is er een introductie, een stukje theorie waarbij het accent steeds net iets anders ligt (bvb: op loslaten, een doel stellen, opnemen van energie...). Daarna doe je onder professionele begeleiding een ademsessie. Je adem wordt ruimer, je geest helder en dat voel je.  Zowel beginners als gevorderden zijn welkom! 

Adem vrij, leef vrij!

Data in Mechelen: 21/6, 14/7 16/8 van 13u tot 15u15 Bijdrage: €50 Locatie: Liersesteenweg 443, 2800 Mechelen Schrijf je in: 0485/208975 of sarabusselen@mail.com

Voor data in Antwerpen kijk op agenda Workshop voor jou en je partner, vrienden, je personeel? Contacteer me!

Crystal Singing Bowls Ligconcert

Eden-Viooltje-Reiki-sara.jpg

Geniet van de hemelse klanken van de kristallen klankschalen. Ze tillen je op en nemen je mee op een heerlijke ontspannende reis waarbij je van kop tot teen gemasseerd wordt door de kristallen geluidsfrequenties. Elke schaal bevat de frequenties van het hele lichtspectrum. Dat maakt dat ze een hele bijzondere helende en zuiverende werking hebben. De tonen klinken vreemd en toch vertrouwd. Boventonen mengen met heldere engelachtige tonen. Sara begeleid de kristallen tonen vocaal. Ze heeft een stem die je hart binnenkomt. 

Data: 13/7 en 17/8 van 20u tot 21u30, Bijdrage: €20

Kijk dus bij agenda, schrijf je in en geniet! Sara komt ook naar je toe met haar kristallen schalen! Neem contact op 0485/208975, sarabusselen@gmail.com

Meditatie avonden

Deze zomer zijn er vijf meditatie avonden waar je aan kan deelnemen. Iedereen die wil mediteren, is welkom. Door een bijzondere voorbereiding verdiepen we onze meditatie. Het is geen reeks. De avond ziet er als volgt uit:

  • Bewegingsoefening

  • Ademoefening

  • Geleide meditatie

  • Thee/water, koekje, fruit

Data: 9 en 16 juli, 6, 13 en 20 augustus van 20u tot 21u30, Bijdrage €25

Inschrijven bij Sara Busselen: 0485/208975, sarabusselen@gmail.com

INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN: Bij alle activiteiten is je inschrijving geldig als ze bevestigd wordt en de helft van je bijdrage is gestort op: BE70 0015 5124 5925 op naam van Sara Busselen met vermelding van je naam, activiteit en datum. Deze inschrijving is bindend. Bij anulatie zonder dwingende reden binnen de twee dagen voor de activiteit, wordt het hele bedrag in rekening gebracht.