Back to All Events

Kristallen Klankschalen Concert, Wommelgem

Kristallen Klankschaal ligconcert:  Geniet van de hemelse klanken van de kristallen klankschalen. Ze tillen je op en nemen je mee op een heerlijke ontspannende reis waarbij je van kop tot teen gemasseerd wordt tot in  het kleinste vezeltje van je lichaam door de kristallen geluidsfrequenties. Elke maand op een donderdagavond kan je hiervan komen genieten. Behalve in december, dan gaat het door op vrijdag! Breng een matje en een dekentje nodig voor je comfort.

data 2015: do 24/09, do 22/10, do19/11, vr18/12 van 20 tot 21u

locatie: Alruin, St. Katelijnestraat 115, 2800 Mechelen

bijdrage: €12

inschrijven bij Sara Busselen: gsm 0485/208975 E-mail sarabusselen@gmail.com

Bijzondere editie op 11/11/2015 poortdag voor een golf van energie die het eenheidsbewustzijn in ons wakker maakt. Een ideale dag om doelen vanuit het hart te stellen in harmonie met deze golf. Dan kan je in Wommelgem in het atelier van Patricia Queritet op de Schranshoevebaan 18 een kristallen klankbad komen nemen. Breng een matje, een kussen en een deken mee! Deze klankschalen trillen onzuiverheden los en herinneren je aan wie je werkelijk bent!

Earlier Event: October 15
Lachyoga , Sava