Back to All Events

Workshop Transformational Breath

Transformational Breath is een krachtige, veilige en holistische ademmethode die zorgt voor meer energie, vreugde en liefde! Ze werkt op fysiek, mentaal-emotioneel en spiritueel niveau. Je gezondheid en conditie verbeteren doordat je ademvolume vergroot. Je geest wordt helder doordat er opgeruimd wordt in je onderbewustzijn. Bovendien kom je bij je kern, je ware zelf.

Hierdoor ga jij je leven vorm geven vanuit je hart! Dat is een wereld van verschil. 

Geen twee ademsessies zijn dezelfde. Daarom verloopt elke ademworkshop gelijkaardig. Eerst is er een introductie, een stukje theorie waarbij het accent steeds net iets anders ligt (bvb: op loslaten, een doel stellen, opnemen van energie...). Daarna doe je onder professionele begeleiding een ademsessie. Je adem wordt ruimer, je geest helder en dat voel je.  Zowel beginners als gevorderden zijn welkom! 

Het aantal deelnemers is beperkt!!!

waar? OWC, Van Schoonbekestraat 148

wanneer? van 19-22u

meebrengen? deken, warme sokken en drie kussens!

inschrijven? www.owc.be

bijdrage? €60

Earlier Event: December 4
Lachyoga Mechelen
Later Event: January 20
In 7 stappen één met de Bron