Back to All Events

Lachyoga

Sava Mechelen, Grote Markt

Zondag Lachdag!

Een lachsessie, jawel! Lachyoga is makkelijk en heel leuk om te doen. Even je verstand op nul en gewoon zijn. Samen met anderen, lachen, bewegen, klap-, lach- en ademoefeningen doen doet heel veel deugd. Endorfines of gelukshormoon dat is wat je aanmaakt als je lacht en die zijn goed voor je fysieke en geestelijke gezondheid. Op regelmatige basis zorgt dit voor een positieve levensinstelling die je helpt relativeren, rust in te bouwen. Bevordert het zelfvertrouwen en zonder dat je het door hebt, doe je een flinke cardiovasculaire work-out! 

waar? Sava Mechelen, Grote Markt 13, 2800 Mechelen
wanneer? zondag 3 juli van 10 tot 11
bijdrage? 10 voor een losse les, 8 per les bij een 6-beurtenkaart, incl. consumptie nadien
inschrijven? Ja! Sara Busselen 0485/208975, sarabusselen@gmail.com
meebrengen? warme sokken, matje of dekentje.

Earlier Event: June 22
Lachyoga Mechelen
Later Event: September 3
Opendeurweekend Oost-West-Centrum