Back to All Events

Heradem-herbron week!


Heradem-herbron week

 

Dit is een week om helemaal te herbronnen. Een week die je leven verandert.  Onder des- kundige begeleiding ga je aan de slag met de ademhaling. Jouw ademhaling is een prachtig instrument om je van energie te voorzien en deze energie die in de lucht aanwezig is in staat om wat opgeslagen ligt in het onderbewustzijn te transformeren. Dat is wat we deze week gaan doen. Ons van energie voorzien en opruimen in het onderbewustzijn om beperkende patronen en overtuigingen te doorbreken. Je komt terug in de flow, in harmonie met het leven waardoor het terug gemakkelijk gaat. Dit doen we op eenvoudige manieren die je na deze week allemaal voor jezelf kan toepassen!

Voor mij persoonlijk is dit een van de belangrijkste dingen die ik in mijn leven heb gedaan. Het heeft letterlijk mijn leven verandert in die zin dat ik zelf ben gaan sturen in mijn leven, veel bewuster ben gaan leven sindsdien, gelukkiger ben en meer voldoening heb gevonden in mijn leven. Het was een investering voor mij! Nu na 16 jaar pas ik nog dagelijks toe wat ik hier heb geleerd! Mijn intuïtie is enorm gegroeid hierdoor en ik ben blij en dankbaar deze week met jou te kunnen delen!

Voor wie?

Voor iedereen die toe is aan verandering en/of meer uit het leven wil halen. Voor iedereen die klaar is om zijn/haar leven op een hoger plan te brengen. Voor iedereen die meer energie, vreugde en liefde wil!

Wat zit er allemaal in het programma?

-een persoonlijke ademanalyse

-elke dag minstens 2 transformational Breath sessies die steeds variëren: een om de expressie te uiten, eentje in water op bijna lichaamstemperatuur, een spirituele sessie,...

- innerlijk kind oefeningen

- meditaties

- the work van Byron Katie

- hoe zit het creatieproces in elkaar?

- shift in bewustzijn

en nog veel meer!

Waar gaat het door?

Bredestraat 61, Brasschaat

 

Voor meer informatie en inschrijvingen?

bel 0485/2008975 of mail sarabusselen@gmail.com voor meer info!

 

 

inspiratie.jpg
Earlier Event: May 22
lachyoga