Hoi

Welkom op mijn site. 

Ontdek samen met mij nieuwe fantastische methodes voor persoonlijke groei.  Een workshop of privé sessie zet je op weg. 

Elke methode kan gebruikt worden in je privé sessie, bekijk de werkwijze.

Check de agenda voor komende workshops.

Met mijn blog vertel ik je graag over de spirituele boodschappen die ik mag ontvangen.

Geniet van je verblijf! 

Je adem is de sleutel ...

Vandaag was een van die dagen waarop mensen me weten te vinden. Mijn eerste cliënt kwam niet en het ene bericht na het andere kwam binnen via messenger en telefoon. Ik was van plan om een mailtje te sturen naar mijn cliënten over de ademworkshop van vrijdag en het kwam er maar niet van. Mijn cliënt van vanmorgen smste dat t echt niet ging en het werd een hele sms-dialoog. Als levenscoach en healer hoor je nogal wat. Er zijn mensen die echt heel moeilijke dingen meemaken. Het is prachtig dat je daarin toegelaten wordt en iets voor hen kan betekenen en soms raakt het je zo diep dat je er ook even van moet bekomen. Ik bleef even helemaal stil voor me uitstaren na dat gesprek. Diep geraakt en ook wat verdrietig. Sommigen zeggen dan dat je je daarvan moet afsluiten en uit ervaring weet ik dat ik dat maar tijdelijk kan. Dat ik mezelf ook tekort doe als ik mijn beleving stil zet. Verharden is in mijn ogen nooit een oplossing.

Deze namiddag kwam iemand anders. Na een uur inzichtelijk werk en heling deden we een ademsessie en dat deed me zo veel deugd. Want telkens ik een ademsessie geef, adem ik een beetje mee. Tijdens de ontspanningsfase hoorde ik hetvolgende:

My Breath is the key

to find in me what I need.

To find out

that it is all there

for me.

To experience the fullness of Life,

the love

the healing power of Life itself.

The key to open your eyes for truth

for what is really there.

The key to open your heart,

for the love you seek.

To see, feel, believe, create, empower

what you want,

what you truly long for.

You’ll find out

sooner or later that

it is all there

for you

as you find it in yourself.

I five you your breath to live.

I give you my breath to fulfill you.

Love,

Jezus.

Deze woorden wilde ik graag met jullie delen. Zo mooi. Ik typ ze op deze manier om zonder te veel

leestekens het ritme aan te geven waarop het me word gezegd.

Laat het een uitnodiging zijn om je bewuster te worden van de gift van je adem. Misschien ook om er meer mee te doen.

Als je dit wil delen, graag eerst contact met me opnemen!

My breath.jpg

HET WERKT

Het is waar! Nieuwe aarde