Back to All Events

Transformational Breath Workshop

Transformational Breath is een krachtige, veilige en holistische ademmethode die zorgt voor meer energie, vreugde en liefde! Ze werkt op fysiek, mentaal-emotioneel en spiritueel niveau. Je gezondheid en conditie verbeteren doordat je ademvolume vergroot. Je geest wordt helder doordat er opgeruimd wordt in je onderbewustzijn. Bovendien kom je bij je kern, je ware zelf.

Hierdoor ga jij je leven vorm geven vanuit je hart! Dat is een wereld van verschil. 

Geen twee ademsessies zijn dezelfde. Daarom verloopt elke ademworkshop gelijkaardig. Eerst is er een introductie, een stukje theorie waarbij het accent steeds net iets anders ligt (bvb: op loslaten, een doel stellen, opnemen van energie...). Daarna doe je onder professionele begeleiding een ademsessie. Je adem wordt ruimer, je geest helder en dat voel je.  Zowel beginners als gevorderden zijn welkom! 

waar? OWC, Van Schoonbekestraat 148, Antwerpen

Wanneer? van 14u tot 17u

Bijdrage? €60

Inschrijven? www.owc.be

Meebrengen? deken, warme sokken en drie kussens!

Earlier Event: September 4
Lachyoga Mechelen!
Later Event: September 20
Lachyoga Antwerpen