Back to All Events

Lachyoga Antwerpen

Een lachsessie, jawel! Lachyoga is makkelijk en heel leuk om te doen. Even je verstand op nul en gewoon zijn. Samen met anderen, lachen, bewegen, klap-, lach- en ademoefeningen doen doet heel veel deugd. Endorfines of gelukshormoon dat is wat je aanmaakt als je lacht en die zijn goed voor je fysieke en geestelijke gezondheid. Op regelmatige basis zorgt dit voor een positieve levensinstelling die je helpt relativeren, rust in te bouwen. Bevordert het zelfvertrouwen en zonder dat je het door hebt, doe je een flinke cardiovasculaire work-out! 

waar? Oost-West-Centum, Van Schoonbekestraat 148, Antwerpen
wanneer? van 20 tot 21u30
bijdrage? 12 voor een losse les
inschrijven? bij www.owc.be
meebrengen? warme sokken

Earlier Event: September 18
Transformational Breath Workshop
Later Event: October 2
Lachyoga Mechelen