Hallo!

Hallo!

Al van toen ik klein was, wilde ik de wereld om me heen begrijpen. Om me heen worstelden mensen met verschillende levensthema’s en ik wilde oprecht iets kunnen doen om hen gelukkig te maken. Naarmate ik ouder werd, leerde ik om eerst voor mezelf te zorgen en dat de belangrijkste relatie, die met mezelf is. Door middel van o.a. RTT en Transformational Breathing leerde ik om de volumeknop van de kritische stem in mij veel zachter te zetten en liefdevolle gedachten over mezelf te hebben. Sinds ik op die manier leef is alles veranderd! De liefdevolle relatie met mezelf fungeert nu als poort tot het hart van de ander. Nog steeds help ik anderen gelukkig te zijn, terwijl ik tegelijkertijd dicht bij mezelf en in mijn kracht blijf. Dit kan jij ook!

Mijn twee belangrijkste tools:

1. RTT of Rapid Transformational Therapy, voor permanente hulp op korte termijn. RTT levert diepe veranderingen op in 1 tot 3 sessies en bevrijdt je van blokkades die je tegenhouden om 100% jezelf te zijn. Thema’s kunnen variëren van onzekerheid en burn-out, gewicht en relatieproblemen, tot fy-sieke klachten als allergie, rugpijn en spanningen.

2. Transformational Breathing: bewust en diep ademen is de meest effectieve pauzeknop die ik ken. In een ademworkshop sta je samen met anderen helemaal stil bij wat jij nu nodig hebt en dit jezelf ook te geven. Herademen en herbronnen voor een hernieuwde start.

Ben jij net als ik:

• een gever?

• een liefdesbrenger?

• een plantrekker?

• iemand met een missie?

Heb jij tegelijkertijd moeite om:

• Je grenzen aan te geven?

• ‘Nee’ te zeggen, zonder je schuldig te voelen?

• Te kiezen voor jezelf, zonder jezelf egoïstisch te vinden?

• Te stoppen met denken in ‘goed’ of ‘fout’?

Save the world! Kies vanaf nu voor gedachten die bijdragen tot vrede in jou

Neem je leven terug in eigen handen. Ruim op wat er tussen jou en je kern in is komen te staan.

Verander je innerlijke dialoog van angst en zelfkritiek naar liefde en zelfzorg en begin van binnenuit te leven. Door goed voor jezelf te zorgen, wordt het rondom jou ook rustig, in balans en vredig. Zo binnen zo buiten.

Graag ga ik met jou op avontuur om je te verbinden met jouw gouden sleutel: je Authentieke Zelf.

Gekwetste harten, zenden dubbele boodschappen uit.

En worden verkeerd begrepen.

Helemaal puur zijn vraagt innerlijk werk.

en daar help ik je graag mee.

Boek HIER je afspraak voor de eerste stap van je nieuwe leven!

Krachtige energieën

Krachtige energieën

Wat was het bijzonder de energie van het afgelopen weekend. We werden uitgenodigd om in onze kracht te komen, onze vrouwelijke kracht en dat is niet niets. Dat is een kracht die onderschar wordt en voor een deel vergeten is. We zijn er misschien zelfs bang gemaakt. Waarom? Omdat deze niet te temmen, onvoorspelbaar en onvoorstelbaar krachtig is.

We controleren zo graag en we weten het graag allemaal. Liefst alles op papier gezet en ondertekend zodat we niet voor verrassingen komen te staan. Lieve mensen, intussen weten we dat het zo niet werkt.

Ik zie twee mooie tendensen de afgelopen maken. Ik zie de vrouwelijke kracht rijzen en de mannelijke kracht aarden. Wat dat precies betekent, zal de toekomst uitwijzen. Mannelijke kracht in balans is de energie van puur vertrouwen. Zo mooi om te zien en te ervaren.

Vrijdag was qua activatie van het vrouwelijke wel heel bijzonder. Met die heerlijke nazomerdagen, is ons hart actief en gaat die hartenergie stromen, kwetsuren helen en integreren en midden in dat mooie seizoen, is er dan een vrijdag de 13de. Oei oei zegt ons oud volksgeloof en gelukkig weten we beter. Nu zijn deze dingen voor mij evident en er was een lange periode in mijn leven dat je bij mij niet moest afkomen met zulke dingen hoor. Voor mij zijn dingen pas waar als ik ze zelf ontdek of als ik ze ervaar. Eerst zien zei de blinde, zo was het lang voor mij. Is dat nu anders, niet echt. Een beetje van de waarheid heeft zich aan me getoond en onthult zich steeds meer. Daardoor deel ik dat ook met jou. De zeven dagen in de week zijn genoemd naar krachten van de planeten. Vrijdag is de dag van Venus of de godin Freya: liefde, en vruchtbaarheid en passie. Dan is de invloed van Venus actiever dan anders. Ik ben daar in het dagelijks leven niet mee bezig hoor. Het is het doel om in je centrum te zijn en je te bundelen. En toch zijn er helende krachten aanwezig die ons helpen onszelf te ontdoen van dogma. Het getal 13 is zeker een geluksgetal. Het is het getal van het vrouwelijke. Maria Magdalena was de dertiende apostel en was aan de zijde van Jezus. Dan was het ook nog eens volle maan. De maan heeft invloed op het water op onze planeet en ook in onze lichamen. We bestaan voor minimaal 70% uit water, vrouwen een beetje meer en water heeft bewustzijn. Water leeft en reageert op onze gedachten. Water is iets buitengewoon en heeft een eigen leven. Het kan bevriezen, verdampen, stromen, rotsen uitslijten en stroomt altijd naar de zee. Het gedraagt zich heel vrouwelijk. Je kan dijken bouwen en toch vind het steeds haar weg.

Waar is al deze informatie goed voor? Om je naar binnen te brengen en even na te gaan hoe het afgelopen weekend voor je was. Voor mezelf merkte ik dat ik trouw was aan mezelf op een zachte manier. Dat er acceptatie was van mijn gevoelens, geen strijd en dat mijn hart zich opende waardoor ik heel onvoorwaardelijk aanwezig kon zijn in een situatie die best uitdagend voor me was. Terwijl voelde ik me sterk ondersteund door mannelijke kracht. Een cliente van me vertelde me dat ze een mooie doorbraak had gehad en oplossingen had gevonden voor een fysiek en praktisch probleem dat al heel lang aansleept terwijl ze samen was met de persoon waar de moeilijkheden zich mee voordeden. Ze was in haar kracht en vreedzaam sprak ze alles uit voor het eerst.

Wat me opviel de afgelopen weken is dat er veel berichten waren op facebook over dat de volgende wereldleiders vrouwen zullen zijn, dat er een shift is van de mannelijke pool naar de vrouwelijke pool en ik weet dat het absoluut nodig is dat vrouwen zelfvertrouwen krijgen en naar hun gevoel gaan handelen, zichzelf uiten in plaats van in te dammen en een klein plekje in te nemen. In mijn hart wens ik dat het geen overhand van het vrouwelijke wordt maar een mooie balans tussen het vrouwelijke en het mannelijke. Dat we een midden vinden, harmonie en dat de komende wereldleiders een mix zijn van mannen en vrouwen die elkaar volwaardig aanvullen en opliften. Laat mij dit zaadje in je hart planten om mee te dromen over gelijkheid, acceptatie van wat is, respect voor elkaars meningen en eigenheid en vreedzaam bouwen aan harmonie met onze natuur. Als we onze dromen hierover toelaten en de kosmos insturen vanuit ons hart dan zal deze reageren en het ons schenken. Dan bundelen we onze creatiekracht en kunnen we werkelijk spreken van krachtige energieën.

krachtige energieën dubbele regenboog.jpg
krachtige energieën dubbele regenboog.jpg

Ochtendgesprek

Bescherming

Bescherming

0