Hallo!

Hallo!

Al van toen ik klein was, wilde ik de wereld om me heen begrijpen. Om me heen worstelden mensen met verschillende levensthema’s en ik wilde oprecht iets kunnen doen om hen gelukkig te maken. Naarmate ik ouder werd, leerde ik om eerst voor mezelf te zorgen en dat de belangrijkste relatie, die met mezelf is. Door middel van o.a. RTT en Transformational Breathing leerde ik om de volumeknop van de kritische stem in mij veel zachter te zetten en liefdevolle gedachten over mezelf te hebben. Sinds ik op die manier leef is alles veranderd! De liefdevolle relatie met mezelf fungeert nu als poort tot het hart van de ander. Nog steeds help ik anderen gelukkig te zijn, terwijl ik tegelijkertijd dicht bij mezelf en in mijn kracht blijf. Dit kan jij ook!

Mijn twee belangrijkste tools:

1. RTT of Rapid Transformational Therapy, voor permanente hulp op korte termijn. RTT levert diepe veranderingen op in 1 tot 3 sessies en bevrijdt je van blokkades die je tegenhouden om 100% jezelf te zijn. Thema’s kunnen variëren van onzekerheid en burn-out, gewicht en relatieproblemen, tot fy-sieke klachten als allergie, rugpijn en spanningen.

2. Transformational Breathing: bewust en diep ademen is de meest effectieve pauzeknop die ik ken. In een ademworkshop sta je samen met anderen helemaal stil bij wat jij nu nodig hebt en dit jezelf ook te geven. Herademen en herbronnen voor een hernieuwde start.

Ben jij net als ik:

• een gever?

• een liefdesbrenger?

• een plantrekker?

• iemand met een missie?

Heb jij tegelijkertijd moeite om:

• Je grenzen aan te geven?

• ‘Nee’ te zeggen, zonder je schuldig te voelen?

• Te kiezen voor jezelf, zonder jezelf egoïstisch te vinden?

• Te stoppen met denken in ‘goed’ of ‘fout’?

Save the world! Kies vanaf nu voor gedachten die bijdragen tot vrede in jou

Neem je leven terug in eigen handen. Ruim op wat er tussen jou en je kern in is komen te staan.

Verander je innerlijke dialoog van angst en zelfkritiek naar liefde en zelfzorg en begin van binnenuit te leven. Door goed voor jezelf te zorgen, wordt het rondom jou ook rustig, in balans en vredig. Zo binnen zo buiten.

Graag ga ik met jou op avontuur om je te verbinden met jouw gouden sleutel: je Authentieke Zelf.

Gekwetste harten, zenden dubbele boodschappen uit.

En worden verkeerd begrepen.

Helemaal puur zijn vraagt innerlijk werk.

en daar help ik je graag mee.

Boek HIER je afspraak voor de eerste stap van je nieuwe leven!

Ochtendgesprek

Ochtendgesprek

Oh wat kan ik het vervelend vinden als ik flink wat te doen heb, best wat to do’ s op mijn lijstje heb staan en er maar niet toe kom om eraan te beginnen. Een beetje verdoofd zit ik wat te mijmeren en naar buiten te staren. Niet begrijpende wat er gaande is. Ik heb zo veel te doen en best belangrijk ook, voor mijn zaak, voor de mensen, hoe breng ik dat dan naar buiten dat ik een vierdaagse geef die echt super gaat zijn. Zo mooi en natuurlijk dat het programma tot stand kwam. Alles is klaar en toch krijg ik geen mail of folder opgesteld. Zucht. Ik geef op. Geen letter komt op papier, geen woord kreeg ik getypt. Writers blok? Dan maar even een tas koffie en een ademoefening.

Na de ademoefening herinner ik me een mooi moment van vorige week. Een bijzonder mens zette me onbewust, zijn gevoel volgend helemaal terug in een van de meest bijzondere momenten van mijn leven, Helemaal in mijn verbinding. Helemaal dicht bij Jezus. Hij was er terug en is gebleven vanaf dat moment kan ik hem terug zien en voelen en is hij weer meer werkzaam in mijn dagelijkse leven.

Ik had me voorgenomen om hier meer mee te doen. Zo raar en jammer om die verbinding die er is te laten liggen want het is het meest bijzonder dat ik al heb ervaren. Vanmorgen was het dus weer eventjes op de achtergrond. Ik weet het terug. Niet mijn plan, binnen mijn aardse denken van werken en presteren en hoe reclame maken, soep maken etc. In mijn plan zie ik vaak door het bos de bomen niet meer. Zeker als ik dan ook nog luister naar het advies van anderen. Oef, zucht, blij dat ik het me terug realiseer.

Ik zet me aan mijn computer en begin te typen.

God, Jezus wat is Uw wens voor mij vandaag?

“Mijn geliefde, ik wens maar een ding,

dat jij gelukkig bent met wat ik je geef

met al wat ik je geef

in mijn leven

is veel gebeurd dat mijn verstand te boven ging

in de eenheid met mijn vader

werd alles, alles heel

wie enkel het mooie en liefelijke najaagt

zal ook veel miserie vinden

dat zijn nl twee dingen die bij elkaar horen

het midden is het pad

de weg en het leven

daar ben ik.

In het midden

is het wat het is

het midden is de vrede, de weg

dat ben ik

dat ben jij

dat is de eeuwigheid

de verbinding

tussen tijd en ruimte.

treed binnen

mijn geliefde

treed binnen in je centrum

je kern

je hart

en luister

naar de stilte van de eeuwigheid

het ruisen van de bladeren

het tikken van de specht

het liefelijke van de regen

de druppels op het gras

het leven in je lichaam

je adem

je liefde

je leven

en zing

zodat ik hoor

dat je me bemint

hou je niet in

zing en leef

mijn geliefde

en nog meer zal je gegeven worden


amen.”

Mijn wens voor jou is dat je net als ik de stilte voelt achter de woorden die kwamen. Gebruik dit als meditatie, als contemplatie en laat de waarheid ervan je hart verwarmen.

Je mag het delen zo vaak je wil als je de bron vermeld: Gesprekken met Jezus: Ochtendgesprek op 08/10/2019 door Sara Busselen.

ochtendgesprek
Ochtendgesprek, verbinding

Ochtendgesprek, verbinding

Angel of tenderness

Krachtige energieën

Krachtige energieën

0