Hoi

Welkom op mijn site. 

Ontdek samen met mij nieuwe fantastische methodes voor persoonlijke groei.  Een workshop of privé sessie zet je op weg. 

Elke methode kan gebruikt worden in je privé sessie, bekijk de werkwijze.

Check de agenda voor komende workshops.

Met mijn blog vertel ik je graag over de spirituele boodschappen die ik mag ontvangen.

Geniet van je verblijf! 

De terugkeer van Christus

De terugkeer van Christus

De terugkeer van Christus

Vandaag heb ik een merkwaardig licht gevoel in mijn hart. Merkwaardig omdat het lang geleden is dat ik dit voelde.  Blij en fris voelt het. Alsof het leven licht is en anders.

Maria Magdalena: " Mijn lieve dochter, mijn lieve zoon, het is het aanbreken van een nieuw tijdperk, een nieuwe episode in de geschiedenis van de mensheid die zich laat voelen. ze is nu ook in jouw hart geboren. Het is waar je naar verlangde al die tijd en het is er nu voor jou. een nieuw ochtendgloren laat proeven van wat komt en het is prachtig lieve kinders. Het is de terugkeer van de Christus. De terugkeer van de mens zoals hij is bedoeld. Het is het op zijn plaats vallen van de puzzelstukjes  en jij weet precies wat ik bedoel.

De terugkeer van de Christus is dat deel van jullie dat jullie hebben opzij gezet. Het zuivere het pure dat in jullie harten woont. Jullie hebben in de loop der tijden gekke ideeën gekregen over liefde. Dat het voorwaardelijk zou zijn en dat je het zou moeten verdienen, dat je er eigenlijk steeds weer voor hoeft te vechten met allerlei in onze ogen vreemde variaties gaande van gevechten met wat is in je hoofd tot elkaar met wapens te lijf gaan.

Lieverds, de Christus is het pure dat jullie vergeten zijn dat jullie dat zijn. Dat is jullie essentie, het Christallijne Christuslicht dat jullie in jullie harten dragen. Dat is de Godsvonk, waar jullie uiteraard reeds van hoorden spreken.

Ik vraag jullie om ons ze te laten aanwakkeren. Om ons voor die Godsvonk te laten zorgen. Adem diep in je borstkas door je borstbeen wat naar voren te tillen. Geef wat ruimte aan jullie harten en je zal je al snel beter en frisser en vrolijker voelen. Als jij je hart ruimte geeft, zorgen wij voor het oplaaien van dit licht. Het prachtige kristallijne licht zal zo gaan stralen dat je licht uit jezelf zal zien komen. Uiteraard ook bij anderen om je heen zal dit gebeuren en je zal het bij elkaar opmerken. Het zal rust en vrede brengen op de aarde. Hoe beter jij voor je hart zorgt hoe meer wij jullie kunnen bijstaan in het ontdekken ervan.

Mijn lieve kinderen, weet jullie gezegend en geliefd en lach, dans, spring en zing en bovenal bemin. Je geliefde moeder, µµ"

Boodschap van Maria Magdalena over de terugkeer van de Christus, 16/02/2016 ontvangen door Sara Busselen

Deel deze boodschap aub en als je dat doet, vermeld dan zeker de naam van de bron en de auteur.

Dank jullie voor jullie liefde en respect.

Boodschap voor vandaag Herinneren

Boodschap voor vandaag Herinneren

Boodschap voor vandaag de poleshift

Boodschap voor vandaag de poleshift