Hallo!

Hallo!

Al van toen ik klein was, wilde ik de wereld om me heen begrijpen. Om me heen worstelden mensen met verschillende levensthema’s en ik wilde oprecht iets kunnen doen om hen gelukkig te maken. Naarmate ik ouder werd, leerde ik om eerst voor mezelf te zorgen en dat de belangrijkste relatie, die met mezelf is. Door middel van o.a. RTT en Transformational Breathing leerde ik om de volumeknop van de kritische stem in mij veel zachter te zetten en liefdevolle gedachten over mezelf te hebben. Sinds ik op die manier leef is alles veranderd! De liefdevolle relatie met mezelf fungeert nu als poort tot het hart van de ander. Nog steeds help ik anderen gelukkig te zijn, terwijl ik tegelijkertijd dicht bij mezelf en in mijn kracht blijf. Dit kan jij ook!

Mijn twee belangrijkste tools:

1. RTT of Rapid Transformational Therapy, voor permanente hulp op korte termijn. RTT levert diepe veranderingen op in 1 tot 3 sessies en bevrijdt je van blokkades die je tegenhouden om 100% jezelf te zijn. Thema’s kunnen variëren van onzekerheid en burn-out, gewicht en relatieproblemen, tot fy-sieke klachten als allergie, rugpijn en spanningen.

2. Transformational Breathing: bewust en diep ademen is de meest effectieve pauzeknop die ik ken. In een ademworkshop sta je samen met anderen helemaal stil bij wat jij nu nodig hebt en dit jezelf ook te geven. Herademen en herbronnen voor een hernieuwde start.

Ben jij net als ik:

• een gever?

• een liefdesbrenger?

• een plantrekker?

• iemand met een missie?

Heb jij tegelijkertijd moeite om:

• Je grenzen aan te geven?

• ‘Nee’ te zeggen, zonder je schuldig te voelen?

• Te kiezen voor jezelf, zonder jezelf egoïstisch te vinden?

• Te stoppen met denken in ‘goed’ of ‘fout’?

Save the world! Kies vanaf nu voor gedachten die bijdragen tot vrede in jou

Neem je leven terug in eigen handen. Ruim op wat er tussen jou en je kern in is komen te staan.

Verander je innerlijke dialoog van angst en zelfkritiek naar liefde en zelfzorg en begin van binnenuit te leven. Door goed voor jezelf te zorgen, wordt het rondom jou ook rustig, in balans en vredig. Zo binnen zo buiten.

Graag ga ik met jou op avontuur om je te verbinden met jouw gouden sleutel: je Authentieke Zelf.

Gekwetste harten, zenden dubbele boodschappen uit.

En worden verkeerd begrepen.

Helemaal puur zijn vraagt innerlijk werk.

en daar help ik je graag mee.

Boek HIER je afspraak voor de eerste stap van je nieuwe leven!

De terugkeer van Christus

De terugkeer van Christus

De terugkeer van Christus

Vandaag heb ik een merkwaardig licht gevoel in mijn hart. Merkwaardig omdat het lang geleden is dat ik dit voelde.  Blij en fris voelt het. Alsof het leven licht is en anders.

Maria Magdalena: " Mijn lieve dochter, mijn lieve zoon, het is het aanbreken van een nieuw tijdperk, een nieuwe episode in de geschiedenis van de mensheid die zich laat voelen. ze is nu ook in jouw hart geboren. Het is waar je naar verlangde al die tijd en het is er nu voor jou. een nieuw ochtendgloren laat proeven van wat komt en het is prachtig lieve kinders. Het is de terugkeer van de Christus. De terugkeer van de mens zoals hij is bedoeld. Het is het op zijn plaats vallen van de puzzelstukjes  en jij weet precies wat ik bedoel.

De terugkeer van de Christus is dat deel van jullie dat jullie hebben opzij gezet. Het zuivere het pure dat in jullie harten woont. Jullie hebben in de loop der tijden gekke ideeën gekregen over liefde. Dat het voorwaardelijk zou zijn en dat je het zou moeten verdienen, dat je er eigenlijk steeds weer voor hoeft te vechten met allerlei in onze ogen vreemde variaties gaande van gevechten met wat is in je hoofd tot elkaar met wapens te lijf gaan.

Lieverds, de Christus is het pure dat jullie vergeten zijn dat jullie dat zijn. Dat is jullie essentie, het Christallijne Christuslicht dat jullie in jullie harten dragen. Dat is de Godsvonk, waar jullie uiteraard reeds van hoorden spreken.

Ik vraag jullie om ons ze te laten aanwakkeren. Om ons voor die Godsvonk te laten zorgen. Adem diep in je borstkas door je borstbeen wat naar voren te tillen. Geef wat ruimte aan jullie harten en je zal je al snel beter en frisser en vrolijker voelen. Als jij je hart ruimte geeft, zorgen wij voor het oplaaien van dit licht. Het prachtige kristallijne licht zal zo gaan stralen dat je licht uit jezelf zal zien komen. Uiteraard ook bij anderen om je heen zal dit gebeuren en je zal het bij elkaar opmerken. Het zal rust en vrede brengen op de aarde. Hoe beter jij voor je hart zorgt hoe meer wij jullie kunnen bijstaan in het ontdekken ervan.

Mijn lieve kinderen, weet jullie gezegend en geliefd en lach, dans, spring en zing en bovenal bemin. Je geliefde moeder, µµ"

Boodschap van Maria Magdalena over de terugkeer van de Christus, 16/02/2016 ontvangen door Sara Busselen

Deel deze boodschap aub en als je dat doet, vermeld dan zeker de naam van de bron en de auteur.

Dank jullie voor jullie liefde en respect.

Boodschap voor vandaag Herinneren

Boodschap voor vandaag Herinneren

Boodschap voor vandaag de poleshift

Boodschap voor vandaag de poleshift

0